Pentru confortul dumneavoastră, puteți selecta aici toate mărimile pe care le căutați
Înapoi până la Pagină principală

Livrare și înlocuire

LIVRARE
1) Livrările sunt efectuate prin firma de curierat Urgent Cargus.

2) Plățile. Toate comenzile sunt plătite la livrarea comenzii de către curier sau în biroul de curierat respectiv. 
Urgent Cargus - plata cu cardul la livrare sau în numerar
 
Tel. pentru comenzi în fiecare zi: 10:00 - 17:00
+40 743 570 690(Viber, WhatsApp)

Sedii din țară
Urmărire expediere
* Pentru urmărirea unei expedieri, veți primi nr de awb prin e-mail dacă sunteți clientul nostru înregistrat sau vă înregistrați ca un client nou la crearea unei comenzi.

1) Plata se face prin numerar la livrare - în numerar și cu cardul, la livrarea comenzii de către curier sau la sediul firmei de curierat. Curierul trebuie să emită bon sau chitanță.

2) Comenzile plasate până la ora 15:00 în zilele lucrătoare sunt expediate la firma de curierat în aceeași zi. Comenzile plasate sâmbătă și duminică sunt procesate și expediate Luni. Livrarea se face până în 5 zile lucrătoare.

3) Toți clienții care s-au înregistrat cu e-mailul lor în momentul efectuării comenzii primesc prin e-mail statusul comenzii, numărul de awb pentru a putea urmări expediția și detaliile comenzii.

4) După ce ați plasat comanda, aceasta va fi procesată și, dacă avem nelămuriri, vă vom contacta telefonic sau prin e-mail.

5) Pentru comenzile de peste 200.00 RON, serviciul de curierat este gratuit indiferent de greutatea și dimensiunea transportului.

6) Pentru comenzile cu valoare mai mică de 200,00 RON, prețul fix al serviciului de curierat include taxe de livrare, taxa de numerar la livrare, taxa de combustibil, TVA și se plătește în valoare de:

La adresă - 16.00 RON.
Sediul firmei de curierat "Urgent Cargus" - 16.00 RON. 

RETURNARE ȘI ÎNLOCUIRE 

Aveți opțiunea, în termen de 14 zile de la data primirii coletului, de a returna sau înlocui produsele achiziționate, iar acestea trebuie să fie în aceeași formă comercială precum au fost primite,cu etichete și ambalaje intacte, produsele să nu fie folosite, spălate sau călcate. Dreptul dvs. este garantat prin Legea privind protecția consumatorilor (CPA) și Comisia pentru consumatori (CPC).

RETURNARE
1)  Taxa de transport pentru returnarea produselor în valoare de 16.00 ron este suportată de către client și se scade din suma totală.

Pentru a returna un articol achiziționat, trebuie să ne trimiteți următoarele informații, scriindu-ne la info@carnivalkids.ro

- Nume și prenume;
- Numărul de telefon specificat în comandă;

- Adresa de unde poate fi ridicat coletul;
- Numărul de comandă sau o scurtă descriere a produselor;
- IBAN contul bancar în care vom rambursa contravaloarea produselor;
- Numele și prenumele titularului de cont bancar;

Specificați că doriți returnarea produsului și restituirea contravalorii produsului.

După ce primim e-mail de la dvs o să efectuăm cerere de ridicare la firma de curierat. Termenul de ridicare a coletului este de 3 zile lucrătoare, dacă în acest interval nu vă contactează de la firma de curierat vă rugăm să ne sesizați prin e-mail.

La returnarea articolelor, serviciul de curierat este plătit de către dumneavoastră.

ÎNLOCUIRE GRATUITĂ PENTRU O ALTĂ MĂRIME, CULOARE SAU MODEL.

1) Completați formularul de retur și adăugați-l în colet.

Ambalați produsele corespunzător în pungă.

Efectuați o nouă comandă cu produsul dorit la schimb și specificați că doriți înlocuire produs în rubrica OBSERVAȚII COMANDĂ.

După efectuarea comenzii o să vă contacteze în maxim 3 zile lucrătoare de la firma de curierat pentru a ridica coletul.Dacă în maxim 3 zile lucrătoare nu vă contactează de la firma de curierat pentru a ridica coletul vă rugăm să ne sesizați prin e-mail.

Înlocuirea produselor se face în maxim 3 zile lucrătoare din momentul în care ajunge coletul la noi, după procesare se expediază.

Produsele dorite la schimb trebuie să aibă aceeași contravaloare sau să fie mai scumpe.

*Produsele de lenjerie intimă nu pot fi returnate sau schimbate din motive de igienă.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta în fiecare zi de Luni până Vineri

de la 9:00 până la 17:00 .

telefonic +40 743 570 690 

sau e-mail info@carnivalkids.ro

Cumpărături plăcute!

Carnival Kids - Dressed In Joy

loading...