Pentru confortul dumneavoastră, puteți selecta aici toate mărimile pe care le căutați
Înapoi până la Tricouri pentru fete

Tricou cu lebădă copii, Alb Culoare

Indisponibil
Evaluează:
Cod produs: TENI0053
0
Adaugă la favorite
Produsele tale preferate
Descriere

Tricou cu lebădă copii.
Tricou cu lebădă copii, potrivit pentru sezonul de vară. Fabricat din țesătură de bumbac. Modelul are partea din spate alungită și decolteu rotund.
Tricoul este decorat cu aplicație lebădă și paiete.

Material: 100% bumbac.

Cum să aleg mărime

Cum să aleg mărime?

Din pictograma mărime (partea dreaptă sus a site-ului), selectați o dimensiune implicită pentru întregul site și dacă doriți una sau mai multe dimensiuni suplimentare. Astfel, magazinul nostru online vă va arăta doar hainele care se potrivesc dimensiunilor dvs. de bază și suplimentare. Eliminarea se face prin reselectarea unei dimensiuni deja evidențiate (colorate în albastru sau albastru deschis)

De exemplu: Dacă cumpărați în prezent bluze de 3-4A (ani) pentru copilul dvs. și pantaloni 4-5A (ani), alegeți o dimensiune de bază de 3-4 ani (98-110). și o dimensiune suplimentară 4-5 ani (104-110cm). După apăsarea butonului de salvare, fiecare categorie de îmbrăcăminte va fi actualizată automat și va afișă doar dimensiunile marcate. Atât de repede și ușor veți afla dacă avem dimensiunile care vă interesează.

Știai că...?

Dimensiunile hainelor și încălțămintei pentru copii din magazine diferite, precum și diferite mărci, pot avea dimensiuni diferite în ciuda aceleiași numerotări. Din acest motiv, noi, la Carnival Kids, măsurăm și etichetăm toate mărcile de îmbrăcăminte și încălțăminte disponibile în magazinele noastre la standarde care vă vor ajuta să alegeți dimensiunea potrivită. Dacă ați achiziționat de pe site-ul nostru articolele de îmbrăcăminte, după dimensiunea lor, tipărite pe etichetă , puteți alege alte mărci, modele și categorii de îmbrăcăminte de aceeași dimensiune.

Tricou cu lebădă copii, Alb Culoare
Tricou cu lebădă copii, Alb Culoare
loading...